zondag 5 december 2010

Chantal Janzen in TROS TV SHOW met Ivo Niehe @ Hollandse Meiden


De TROS TV SHOW is hét vrijdagavond programma van de TROS waarin presentator Ivo Niehe opmerkelijke binnen- en buitenlandse persoonlijkheden portretteert.

Thuis in Amsterdam stelt Dutch babe Chantal Janzen haar vier maanden oude zoon James voor.

Natuurlijk gaat het over haar sexy ideale schoondochter-imago.

Ook vertelt ze openlijk over haar grote liefde en haar Lous Haasdijk bril .

Daarnaast maakte Chantal Janzen de bekendmaking van de nominaties van de Musical Awards.
Chantal Janzen (Tegelen, 15 februari 1979) is een Nederlandse actrice, musicalster en presentatrice die onder meer te zien was in 42nd Street, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast en Tarzan. Ook presenteert ze sinds 2005 televisieprogramma's.

Chantal Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze kreeg les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tap en musicalrepertoire. Ze speelde onder andere in de musicals Crazy For You, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, Saturday Night Fever, 42nd Street, Beauty and the Beast en Tarzan. Verder trad ze als soliste op in musicals in Ahoy (2002 en 2004).

Op televisie speelde Chantal Janzen gastrollen in Baantjer, Intensive Care, De Band, Meiden van De Wit en Kinderen Geen Bezwaar. Ook presenteerde ze samen met Carlo Boszhard het televisieprogramma Staatsloterij Live en samen met Martijn Krabbé Idols. Janzen was ook op het witte doek te zien. Ze speelde in de films: De Dominee(naaktscène), Feestje, Deuce Bigalow II, Volle Maan, Alles is Liefde, Kicks en de telefilm Loverboy. In december 2002 verscheen haar cd-single Achter De Sterren, de titelsong van de speelfilm Science Fiction.

Chantal Janzen kreeg de John Kraaijkamp Musical Award 2002 voor Aanstormend Talent voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever en de Soetelieve Beurs voor Aanstormend Musical Talent. Ook ontving ze een Musical Award in 2005 voor Beste Vrouwelijke Bijrol in Crazy For You. Ze was genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol 2006 voor Beauty and the Beast en in 2007 voor haar rol Jane in de musical Tarzan.

Stage Holding bood haar de kans om in het seizoen 2008/2009 in Boeing Boeing te spelen naast Jon van Eerd. Op 19 mei 2008 werd bekend dat Chantal Janzen deze rol niet zou spelen. Ze zou de rol van Jane in de productie Tarzan blijven spelen. De rol die Janzen in Boeing Boeing zou spelen werd overgenomen door Lone van Roosendaal . In verband met haar zwangerschap legde ze de rol van Jane van september 2008 tot april 2009 neer, en werd tijdelijk vervangen door Bente van den Brand. De (voorlopig) laatste voorstelling van Tarzan in Nederland vond plaats op 24 mei 2009. Op dit moment is Chantal te zien in de 'Disney Musical Sing-Along' .

Chantal Janzens voorbeelden zijn Stanley Burleson, Simone Kleinsma, Paul de Leeuw, Huub Stapel en Jon van Eerd.

Sinds een paar jaar heeft Chantal Janzen een relatie met Marco Geeratz, die uit een eerdere relatie al drie kinderen heeft.. Op 23 januari 2009 beviel ze middels een keizersnede van een gezonde zoon; hij heeft de naam James gekregen.

Fatima Moreira de Melo incident
Na een optreden van De Melo sprak Janzen in 2008 de beroemde woorden: 'Wat kan ze hockeyen, hè, die meid.' "Het is ook zo'n groot ding geworden. Ik kom uit het theater. Bij ons is de cultuur van tongue in cheek al heel erg aanwezig. Bij televisie is dat nog niet zo, niet zoals in Amerika. Als je een Amerikaanse awardshow bekijkt, dan gaat het alleen maar zo. Hartstikke leuk. Die sterren worden verheerlijkt op televisie, en juist daarom drijft een gastheer de spot met hen." Het liefst praat Chantal Janzen nooit meer over het incident. "Ik wil haar niet nog meer last bezorgen. Als zij dat dan ook niet meer met mij doet, vind ik het goed. "


Geen opmerkingen:

Een reactie posten