donderdag 15 november 2012

Do Dominique Rijpma van Hulst 'Mag ik U kussen' @ Hollandse Meiden

Do (zangeres) Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do (Valkenswaard, 7 september 1981) is een Nederlandse zangeres. Ze is een dochter van tennistrainer Willem-Jan van Hulst.
De nieuwe verleidingsshow Mag ik u kussen? met Hollandse Meid Dominique van Hulst alias Do. Art Rooijakkers ontvangt drie bekende mannen die strijden om de kus van één bekende Nederlandse vrouw.
Slechts gewapend met woorden moeten zij haar hart veroveren. Vandaag gaan drie ridderlijke komieken zangeres Do met romantiek, poëzie en intelligentie proberen te versieren.
Dominique van Hulst alias Do scoort haar eerste solo nummer 1-hit in de Singles Top 100 met de Hazes-cover Hij Gelooft In Mij. Rond de zomer verschijnt er een nieuw album van de zangeres, dat Engelstalig wordt. "Ik wil laten zien wie ik ben muzikaal", zegt ze.
Dominique van Hulst alias Do kan nog niet heel veel loslaten over het aanstaande album, maar ze vertelt wel dat er mogelijk een duet op komt te staan met Boris. "Ik heb een demo met hem gemaakt. Maar hij is zelf druk bezig met zijn eigen plaat in Londen. Ik zou het wel heel tof vinden om met hem een track op te nemen."
Het laatste album van Do verscheen alweer in 2006. "Het heeft lang geduurd, maar dat vind ik prima", zegt ze. "Ik vind het belangrijk dat ik met alle stukken even blij ben en dat er een goede balans is. Ik ben niet iemand die aan de lopende band schrijft. Soms loop ik vast en dan moet ik het opzij leggen."
Do legt uit dat haar toenmalige label, Sony BMG (nu Sony Music), een andere richting in gedachten had dan zij zelf. Ook haar voormalige coauteurs hadden andere ideeën over haar nummers. "Daarom stopte ik met het intensief schrijven van liedjes."
Bij welke platenmaatschappij haar album uitkomt, weet Dominique van Hulst alias Do nog niet. "Er is nog niks definitief, maar er zijn wel al gesprekken. Als een label niet net zo enthousiast is als ik, dan liever niet. Ze moeten er met hart en ziel achter staan. Anders is het hetzelfde als half in een relatie stappen."
Op 4 juni opent Dominique van Hulst alias Do het Royal Beach Concert in Scheveningen, waar ook Golden Earring, Bryan Adams en Elton John optreden. Tijdens het optreden van Bryan Adams gaat ze met de Canadese rockster een duet zingen. "Ik krijg ieder jaar een kerstkaart van Bryan. Maar die gaat volgens mij automatisch naar alle andere blonde vrouwen."

Biografie Dominique van Hulst alias Do
Op haar 15de moest Do zich gaan voorbereiden voor het tennistoernooi Wimbledon. Ze besloot echter door een zware blessure, na een zware val, een einde te maken aan haar tenniscarrière en zich toe te leggen op muziek.
Na haar eerste optreden, in café Old Dutch in Valkenswaard, kreeg ze direct een platencontract aangeboden. Ze veranderde haar naam van Dominique van Hulst in Do. In een uitverkocht Ahoy' stond ze zowel in het voorprogramma van 5ive als van Montell Jordan. Rond die tijd verscheen ook haar eerste single Real Good en hoewel de videoclip vrij regelmatig op TMF voorbij kwam, kwam het nummer niet in de hitlijsten terecht. Achteraf zei de zangeres in een interview dat ze niet gelukkig was met de sound van haar eerste single
In 2001 werd Dominique van Hulst alias Do door DJ Sammy gevraagd een trance-versie van Bryan Adams' Heaven op te nemen. In 2002 brak ze hier internationaal mee door ("DJ Sammy & Yanou, featuring Do"). Na dit succes werd het nummer ook als ballad uitgebracht, die ook hoog in de hitlijsten kwam. Haar tweede single On And On was wederom een dancenummer, deze keer opgenomen met alleen Yanou. Het nummer behaalde ook hoge posities in de Europese hitlijsten.
In 2003 nam Dominique van Hulst alias Do een zogenaamde "unplugged" versie van de hit Heaven op, die opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam. Eigenlijk betekende dit pas haar echte doorbraak in eigen land. In april 2003 verzorgde de zangeres het voorprogramma van het Nederlandse concert van Westlife en stond ook met de groep op het podium tijdens de TMF Awards. Glenn Corneille was vanaf dat moment haar vaste muzikale begeleider en vanaf september ook de bandleider van de nieuwe popband rondom Do. Er werd gewerkt aan de realisatie van Do's debuutalbum dat voor 2004 gepland stond.
In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet Voorbij op te nemen. Kort na de release van het nummer in werd Voorbij een nummer 1-hit in de hitlijsten. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.
De nummers van het debuutalbum waren inmiddels zo goed als klaar en er werd gekeken naar Do's nieuwe single. Er werd gekozen voor het semi-coverachtige funky-achtige Love Is Killing Me, waarmee de zangeres weer een hele andere kant van zichzelf liet zien. Het nummer verscheen eind mei 2004 en behaalde de zesde plaats in de Top 40. Do's debuutalbum - simpelweg Do geheten - verscheen begin juni 2004 en wist 1 week na de release nieuw binnen te komen op de derde plaats van de Album Top 100. Er werd aangegeven dat de plaat ook internationaal gelanceerd zou worden, maar waar en wanneer was nog niet bekend.
In de zomer van 2004 verscheen de film Garfield in de bioscopen. In de Nederlandse versie van de film leende Dominique van Hulst alias Do haar stem voor die van personage Liz. In september 2004 verscheen haar nieuwe single Angel By My Side, tevens de titelsong van de Nederlandse speelfilm 'Ellis in Glamourland' met Linda de Mol in de hoofdrol. De single haalde nog net de tiende plaats in de Top 40.
Hierna werd er gekeken door Do's management naar een nieuwe single. De planning was dat de ballad I Don't Want To Be Your Friend als single uitgebracht zou worden, maar het management kreeg niet de rechten om het nummer (dat oorspronkelijk werd opgenomen door Cyndi Lauper) op single te lanceren. Net voor Kerstmis dat jaar, behaalde het album de gouden status in Nederland.
Ondanks Do's voormalige wereldsucces met de coverversie van Heaven werd haar album niet internationaal uitgebracht. Voorlopig concentreerde de zangeres zich enkel op haar thuisland. Do sloot het jaar goed af met de release van een kerstsingle: Everyday Is Christmas. Het nummer werd, samen met een kerstsong van Trijntje Oosterhuis, uitgebracht door radio-zender Sky Radio en behaalde de zevende plaats in de Top 40. Het leverde de zangeres opnieuw een gouden plaat op.
Op 1 januari 2005 werkte Dominique van Hulst alias Do mee aan de benefietsingle Als Je Iets Kan Doen van Artiesten Voor Azië. Het nummer kwam kort na de release nieuw binnen op de eerste plaats van de Top 40. De opbrengsten van het nummer kwamen geheel ten goede aan de slachtoffers van de tsunami in Azië, op Kerstmis 2004. Tijdens een landelijke geldinzameldag voor de ramp trad Do mee op tijdens een speciaal evenement van TMF en Radio 538 op de Dam in Amsterdam. De rest van het jaar hield de zangeres zich vrij stil. Achter de schermen werkte ze aan de voorbereidingen van haar tweede album, dat voor half 2005 gepland stond.
Op 23 augustus 2005 kwam Glenn Corneille, Do's muzikale begeleider, om het leven tijdens een auto-ongeluk. Hierna nam Do een pauze. Geholpen door producers Stephan Geuzenbroek en Frans Hendriks rondde ze de opnames van de nieuwe cd af. Half maart 2006 verscheen in Nederland een nieuwe single: Follow Me. Het nummer werd geschreven door Bryan Adams, Billy Steinberg en Spice Girl Melanie C. Laatstgenoemde nam het liedje in 1999 al op als b-kantje voor een single. Voor zijn dood had Glenn Corneille het arrangement van Follow Me herschreven, waarmee het nummer een compleet nieuw leven in werd geblazen. De single verscheen als voorproefje van Do's tweede album (tevens Follow Me geheten) en werd een bescheiden hit in de Nederlandse hitlijsten.
Half juni verscheen de zomerse single Beautiful Thing. Voor opnames van de bijhorende clip reisde Dominique van Hulst alias Do half mei 2006 voor een week naar Bonaire. Het album Follow Me verscheen tevens in juni 2006 en bevatte songs van een aantal getalenteerde en hoog aangeschreven internationale songwriters. Do zelf schreef aan drie liedjes mee. Het repertoire bevatte verschillende elementen uit pop, country, soul, latin, jazz en gospel. We Could, een liedje gecomponeerd door Glenn Corneille en met een tekst van diens weduwe Chantal Nijssen, werd gezien als eerbetoon aan de overleden muzikant. Beautiful Thing behaalde de top 20 van de Nederlandse hitlijsten.
In het najaar van 2006 ging de zangeres de Nederlandse theaters af met de Follow Me Theatertour waarin ze liet zien hoe veelzijdig ze als artieste was. Vrijwel alle shows waren binnen korte tijd uitverkocht. Rond diezelfde periode verscheen het nummer Sending Me Roses op single en was enkel te downloaden op diverse Nederlandse muzieksites. In datzelfde jaar deed Do ook nog eens mee aan een oudejaarsspecial van het programma 'Dancing with the Stars'. Daarin danste ze met danser en choreograaf Koen Brouwers. Ze werden eerste. Eind februari 2007 verscheen een nieuw opgenomen versie van het nummer I Will. Wegens weinig promo op radio & tv, en het wegblijven van een videoclip werd het nummer geen succes in de charts.
In december 2006 werkte Do mee het televisieprogramma 'Dancing With The Stars' op RTL 4 en behaalde met haar danspartner Erwin de eerste plaats tijdens de oudejaarsuitzending. Een goed begin van het jaar. Twee maanden later volgde haar laatste single van het album Follow Me, genaamd I Will en deed Dominique van Hulst alias Do een grote love-tour bij alle Holland Casino's in Nederland.
Op 7 juli 2007 gaf Do haar toenmalige vriend Marc Verschoor in Barcelona het jawoord.
Na haar huwelijksreis startte ze met de repetities voor de musical Assepoester. Ze had namelijk de hoofdrol van Assepoester in de gelijknamige musical die in familiepark de Efteling te zien was van november 2007 tot en met maart 2008. Deze show was een groot succes en trok meer dan 90.000 mensen naar de show. Na de musical Assepoester heeft Do een aanbod gekregen voor een grote musical in Nederland. Deze heeft ze afgewezen omdat ze zich de komende tijd wil gaan concentreren op muziekgebied.
In 2008 heeft Dominique van Hulst alias Do naast Assepoester ook een contract getekend bij lingerieketen Hunkemöller. Do zal brand-ambassador en boegbeeld worden van het merk en is hiermee twee jaar lang bloot en in bikini te zien op posters, etalagemateriaal, folders en andere reclame-uitingen.
Op 16 september 2008 ging Do een stapje verder en maakte in het Radio538 programma van Lindo Duvall bekend, dat zij een deal met Playboy had gemaakt voor een blootreportage in het mannenblad, op 11 december 2008 verscheen Dominique van Hulst alias Do naakt op de cover van Playboy.
Vanaf oktober 2008 zat ze in de jury van het tweede seizoen van de Belgische X Factor waar ze de categorie Groepen voor haar rekening nam.
In augustus 2008 maakte haar officiële website bekend dat Do's platendeal met Sony BMG ontbonden was. Het label en de zangeres zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. In september 2008 verscheen The Essential, een verzamelalbum waarmee haar contract werd beëindigd.
Do bracht dit jaar een concept-album uit genaamd Zingen In Het Donker. Hiervan is in december 2009 de eerste single uitgekomen, genaamd Zingen in het donker. Deze single is de titelsong van de gelijknamige infofilm en is gekoppeld aan het goede doel 'Huiselijk geweld'. de single is in maar liefst 4 talen opgenomen. Naast het Nederlands zingt Do deze ook in het Duits, Frans en Engels. Ook de liedjes op het mini-album hebben te maken met het thema huiselijk geweld en de opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel.
Dominique van Hulst alias Do werkt samen met haar gitarist Arie Storm intussen aan een nieuw album dat voor 2010 gepland staan. Ditmaal weer een Engelstalige plaat, met een volwassenere en meer alternatieve sound. Het nog naamloze album bevat allemaal eigen geschreven nummers, arrangementen en producties. De eerste single zal naar alle waarschijnlijkheid voor de kerst van 2010 uitgebracht worden.
Tevens nam Do samen met Boris (bekend van o.a. Idols) het door het tweetal geschreven duet The Way You Make Me Feel op;
Ondanks al haar succes in Nederland heeft Do nog steeds de ambitie om het internationaal opnieuw te gaan maken. Tevens wil de zangeres dan voor de tweede maal een theatertour afleggen.
In 2010 is zij de stem van Sam Sparks in de Nederlandstalige versie van de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs.
In mei 2010 gingen Do en haar man Marc Verschoor, na een huwelijk van bijna drie jaar, scheiden.
Op 7 november 2010 heeft Do voor het goede doel de Mutsaersstichting (Huiselijk geweld) de Marathon van New York uitgelopen in een tijd van 4 uur 44 minuten en 19 seconden. Op 20 maart 2011 scherpte ze deze tijd aan tot 4 uur en 24 minuten tijdens de Marathon van Los Angeles.[6]
Op Witte Donderdag 21 april 2011 vertolkte Dominique van Hulst alias Do een hoofdrol als Maria. de moeder van Jezus ( vertolkt door Syb van der Ploeg ) in The Passion, het muzikaal-Bijbelse evenement vanuit de binnenstad van Gouda, live uitgezonden door EO en RKK op Nederland 3, Radio 2 en internet.
Vanaf maart 2011 tot en met mei 2011 was Do een van de deelnemers van het Trosprogramma De beste zangers van Nederland. Naar aanleiding van positieve reacties op haar vertolking van André Hazes "Zij gelooft in mij" werd op 6 mei Do's aangepaste versie "Hij gelooft in mij" uitgebracht. Het nummer wist op de dag van release de nummer 2 te bereiken in de Nederlandse Itunes lijst, en kwam die week vanuit het niets op 1 binnen in de single top 100. Op 16 juli kreeg ze tijdens haar optreden in Hengelo uit handen van Wolter Kroes een gouden plaat voor het nummer.
Vanaf 20 augustus 2011 is Dominique van Hulst alias Do te zien als jurylid in het VTM en RTL4 programma My Name Is... en vanaf 5 september is Do te zien in de vip editie van Expeditie Robinson.
Eind dit jaar loopt Do de 3e marathon in 1 jaar tijd. Niet zoals eerder gemeld die van Berlijn, maar de Marathon van... wacht op bekendmaking!
Op 12 september 2011 overvielen Dominique van Hulst alias Do en Pieter van der Zweep 100% NL DJ Marjon Keller wegens het vijf jarig bestaan van 100% NL. Zij presenteerden tijdens deze uitzending hun duet "Vijf Jaar".

In 2003 won Dominique van Hulst alias Do een TMF Award als beste nieuwkomer.
In 2004 werd ze genomineerd voor een Edison en won ze wederom een TMF Award, ditmaal voor beste Nederlandse zangeres, ze versloeg daarbij Anouk. In datzelfde jaar won ze de allereerste Cosmopolitan FFF (Fun Fearless Female) Award.
In Amerika won Dominique van Hulst alias Do datzelfde jaar voor Heaven de BMI-Pop Award.
In Monaco sleepte Dominique van Hulst alias Do op de World Music Awards de award in de wacht voor Best Dutch Act. De single 'Heaven' stond in amerika in de singles-chart op 1 en werd in beloond met een 'American Dance Star Award' voor beste single van het jaar. Daarnaast was Do's versie van Heaven de meest gedraaide single in Amerika in dat jaar, mede door de mensen die na 9/11 steun hadden aan dit liedje, en stond daarmee op nummer 1 in de Billboard Hot 100 Yearlist.
In 2007 won Do de Van Geels publieksprijs voor beste zangeres. Deze prijs is door de stemmers van boekingskantoor Van Geels toegekend aan Do. In 2010 wist van Hulst deze titel eveneens in de wacht te slepen.
Do heeft de marathon van New York uitgelopen, maar pijnloos was het niet. De 29-jarige zangeres omschrijft het parcours als een hel. "Dit had ik niet verwacht", zegt Do tegen RTL Boulevard.
"Oh, het was zo zwaar. Het was hel. Erger dan ik had gedacht", zegt de zangeres. "De eerste dertig kilometer ging oké en toen kwam de beruchte brug."
"De man met de hamer stond daar en die heeft me echt hard geraakt. De laatste kilometers dacht ik: ik kan niet meer. Ik kan gewoon niet meer."
Dominique van Hulst alias Do werd onverwacht aangemoedigd door een aantal Nederlanders langs het parcours. "Dat was wel fijn. Ze hebben me zeker geholpen, maar op een gegeven moment wilden mijn benen gewoon niet meer", vertelt ze.
De zangeres liep de marathon voor de Mutsaersstichting, die zich inzet tegen huiselijk geweld. "Er zijn zeker tien momenten geweest in de laatste tien kilometer dat ik dacht: ik ga wandelen. Toen dacht ik aan de Mutsaersstichting. Daar heb ik het voor gedaan. Ik kon niet afhaken."
Zangeres Dominique van Hulst alias Do voelt zich sinds ze haar relatie met haar man Marc Verschoor heeft verbroken weer net zestien. “Ik ga met een vriendin soms drie keer per week lekker op stap, ook doordeweeks, en ik vind het heerlijk!”
Dit vertelt de 28-jarige zangeres in een interview met Fiat Magazine. Toch vindt de zangeres het nog te vroeg voor flirts of een nieuwe relatie.
“Ik voel me toch nog schuldig naar Mark en denk: ‘mijn lijf is eigenlijk nog van jou’”, aldus de zangeres die in het dagelijks leven als Dominique Van Hulst door het leven gaat.
Wel is de zangeres van plan haar liefdesleven wat luchtiger op te nemen. “Ik ben altijd serieus geweest. Ik heb ook pas op mijn negentiende voor het eerst met iemand gezoend.
"Ik moest echt verliefd zijn, anders kon ik het niet. Maar dat ga ik nu allemaal anders doen, haha.”
Dominique van Hulst alias Do brak in mei dit jaar na een relatie van zeven jaar en een huwelijk van drie jaar met haar man Marc. Ze heeft veel van deze periode geleerd.
"Als ik zielsveel van iemand houd en hem heel veel kan geven, betekent dat niet automatisch dat hij de beste partner is voor mij."
De zangeres vertelt ook dat ze haar partners niet altijd even goed kiest. "Ik kan heel veel van iemand houden, heb zoveel te geven, maar hoef niet zoveel terug. Ik zal per definitie nooit verliefd worden op iemand die mij heel veel geeft. Sommige mensen zijn daarin van nature veel slimmer."
Zangeres Do met kerst naakt in de Playboy
Zangeres Do zal naakt in het decembernummer van Playboy te zien zijn. Dat vertelde zij in de show van dj Lindo Duvall op Radio 538.
Sinds april is Duvall al aan het lobbyen om Dominique van Hulst alias Do uit de kleren in het mannenblad te krijgen.
Op 23 april belde hij met Dominique van Hulst alias Do en vroeg haar of ze naakt wilde poseren voor de Playboy. Ze zei toen "misschien". Duvall besloot haar in contact te brengen met Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk en de twee besloten met elkaar om de tafel te gaan zitten.
Dominique van Hulst alias Do en Playboy kwamen er uit en maakten dinsdagmiddag wereldkundig dat zij in de kersteditie de hoofdrol zal vervullen.
Do hoopt met de naaktreportage haar brave imago van zich af te schudden. "Ik zou het leuk vinden als ik niet meer als dat engelenmeisje gezien word."
"Ik wil gewoon meer van mezelf laten zien, wat misschien gek klinkt in deze context. Je hebt al snel een stempel omdat je een bepaalde weg inslaat op carrièregebied."
De sexy zangeres zegt het spannend te vinden om bloot te gaan poseren voor het mannenblad. "Je doet het waarschijnlijk maar één keer in je leven. Ik ben nu nog jong, fris en fruitig en over tien jaar ben ik misschien helemaal uitgezakt met een dikke buik en zo. Dan kan ik het beter nu doen."
Fotograaf Paul Bellaert gaat de naaktfoto's van Do maken. "Hij is een geweldige fotograaf, die ook de Playboy-foto's van Lieke van Lexmond heeft gemaakt", weet de zangeres. "Hij maakt prachtige plaatjes, dus ik ben zenuwachtig maar heb er alle vertrouwen in."
Dominique van Hulst alias Do heeft al ideeën over hoe de fotoshoot eruit moet komen te zien. "Het wordt misschien iets tropisch of juist in een woestijn", mijmert Van Hulst. "Ik zou het leuk vinden om er een cultureel dingetje aan te geven, zodat je ook iets van het land terugziet in de shoot."
Ook wat ze absoluut niet wil, heeft ze duidelijk voor ogen. "Ik stel zeker voorwaarden", zegt ze. "Vooral de sfeer maakt de foto's pornografisch of gewoon een mooie, erotische naaktreportage. Dat vind ik een heel groot verschil."
Haar echtgenoot Mark, met wie Dominique van Hulst alias Do vorige zomer in het huwelijk trad, moest even wennen aan het idee dat zijn grote liefde deze kerst door iedereen naakt te bewonderen is.
"Uiteindelijk heeft hij gezegd dat het mijn keus is en hij zich erbij neerlegt als ik het graag wil", laat Do weten. "Het zal wel even confronterend voor hem zijn straks, maar hij is ook trots op me. Hij vindt het een eer dat ik ben gevraagd."
De zangeres ging dit jaar al eens eerder uit de kleding. Ze poseerde voor een campagne van lingerieketen Hunkemöller in bikini.
Do trots op haar Playboyshoot
Na een heftige periode, privé en zakelijk, heeft Dominique van Hulst alias Do besloten alleen nog maar te genieten van het leven. Daarom is de zangeres naakt te bewonderen in het dubbeldikke kerstnummer van Playboy.
Maandag presenteerde Do, die in het echt Dominique van Hulst heet, de cover voor een select clubje pers in het Amsterdamse restaurant En Pluche. In een interview vertelt de zangeres waarom ze juist nu uit de kleren gaat.
"Ik ben nu nog jong en heb geen kinderen, dus dit was de perfecte tijd om zoiets te doen", aldus Dominique van Hulst alias Do. "Bovendien kreeg ik er een 'leuke vergoeding' voor."
De muzikante zegt het "helemaal te gek" te vinden dat iedereen haar straks kan bewonderen in het tijdschrift.
Voor de fotoshoot is ze afgelopen september afgereisd naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Met een magere negentien graden was het "freezing".
"Precies in de week dat wij daar waren, was er een depressie; we hadden een week lang wind en regen. Maar uiteindelijk is dat goed geweest voor de foto's", aldus Van Hulst. De dreigende lucht en de ruige omgeving hebben volgens haar gezorgd voor spectaculaire plaatjes.
Ondanks dat dit voor haar de eerste keer was, had ze geen last van zenuwen. "Vanaf het begin had ik er een fijn gevoel bij. Ik wilde graag een Franse sfeer terugzien op de foto's. De Playboy-crew was het daar helemaal mee eens. We zaten helemaal op één lijn."
De 27-jarige zangeres staat dan ook volledig achter haar keuze om bloot te poseren. Wat anderen ervan vinden, kan haar weinig schelen. "Je moet zoiets alleen doen als je er honderd procent achter staat. Kritiek hoort er natuurlijk bij, maar gelukkig vinden mijn man en familie het oké."
Hoeveel er op haar bankrekening is gestort, wilde ze niet zeggen. Ze wilde wél vertellen wat ze ermee gaat doen. Het geld wil ze namelijk in haar carrière stoppen. "Ik ben gestopt bij mijn platenmaatschappij. Met dit geld wil ik zelf mijn muziek gaan bekostigen."
De kans dat ze nog een keer poseert voor de Playboy, is klein. "Voor een keer was het te gek, maar nu ga ik me weer storten op andere dingen." De komende tijd is ze nog ambassadrice voor lingerieketen Hunkemöller. In het voorjaar komt haar nieuwe single uit, en ook verwacht ze in 2009 en 2010 een album uit te brengen.
Carice van Houten
Wie Dominique van Hulst alias Do zelf graag in de Playboy zou willen zien? Daar moet ze even over nadenken. "Carice van Houten zou volgens mij een hele mooie shoot maken. Ik vind haar een erg mooie vrouw."
Acteurs Josh Hartnett en George Clooney zou ze ook wel eens naakt willen zien. "Ik heb nou eenmaal iets met oudere mannen", glimlacht Dominique van Hulst alias Do.

1 opmerking: