woensdag 2 december 2009

Ellemieke Vermolen SBS6 Exclusief @ Hollandse Meiden


Ellemieke Vermolen SBS6 Exclusief van 1-12-2003.

Hollandse meid Ellemieke Vermolen is fotomodel, actrice en presentatrice. Ze presenteert "Klussen & Wonen". Eerder was Ellemieke Vermolen het gezicht van "Exclusief" bij SBS6. Ook is Ellemieke Vermolen te zien in de mobiele soap "Jong Zuid". Ellemieke Vermolen schrijft ook artikelen voor het tijdschrift Glamazine.

Na diverse acteeropleidingen
waaronder de cursus Acteren voor Camera I en een vooropleiding aan De Trap Theaterschool, stortte sexy Ellemieke Vermolen zich op presenteren en acteren. En niet onverdienstelijk.

Ellemieke Vermolen heeft in 2001
samen met zangeres Marlayne "Hou 'm vast" gepresenteerd voor V8. Tot en met februari 2001 speelde Ellemieke Vermolen de sexy verpleegster Bo Donkers in Goudkust. Verder heeft Ellemieke Vermolen "in het land" gepresenteerd, zoals de Veronica Talent Scout evenementen. Eerder was ze spelletjesbabe bij RTL4, en speelde een gastrol in de tweede Costa! TV serie.

Na diverse opleidingen en cursussen
heeft Ellemieke Vermolen als model gewerkt bij Max Models. Wie de Wehkamp wel eens heeft doorgebladerd zal haar dan ook zeker herkennen als het gezicht van de catalogus. Daarnaast heeft Ellemieke Vermolen onder meer reportages gedaan voor Cosmopolitan en was zij gedurende 2 jaar het gezicht van o'Neill.

Ellemieke Vermolen is daarnaast het gezicht
geweest van vele tv-commercials, waaronder C&A, Arcade Dance, Amstel Bier en Hunkemöller.

De hobby's van Ellemieke:
pianospelen, paardrijden, sporten, films kijken en lezen. Een perfecte gastvrouw en presentatrice van uw (zakelijk) bijeenkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten